• Jazda Na Rowerze Odzież
  • 2021 Winter Thermal Fleece Jersey Cycling Clothing Long Sleeve Cycling Jersey Ropa Ciclismo Yellow Lightning CCCP MTB JERSEY
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

2021 Winter Thermal Fleece Jersey Cycling Clothing Long Sleeve Cycling Jersey Ropa Ciclismo Yellow Lightning CCCP MTB JERSEY

zł114.57

zł77.92

Recenzja
Ocena | Napisz opinię

Pytanie 1: Jak wybrać odpowiedni rozmiar ?Co mam zrobić, jeśli nie mogę zrozumieć wykres rozmiarów?

Odpowiedź: A. przed zakupem uważnie przeczytaj tabelę rozmiarów, nasza odzież produkowana jest zgodnie z tabelą rozmiarów, a nie standardowym europejskim lub amerykańskim rozmiarze.Błąd pomiaru mieści się w zakresie 1-2 patrz: Tabela rozmiarów w бюсте i talii z dachówką i rozciąganiem w dwóch rozmiarach, rzeczywista zakup musi być połączona z rozmiarem rozstępy na wybór, przypadek dachówki może trwać 10-15 cm, odpowiedni biust może wzrosnąć o 20-30 cm, spodnie mogą rozciągać się na 8-13 cm, odpowiednia talia może wzrosnąć na 16-26 cm W normalnych okolicznościach błąd pomiaru w zakresie 1-2 cm.

B. Jeśli nie możesz potwierdzić swój rozmiar, najlepiej skontaktować się z nami, a my odpowiemy najszybciej po raz pierwszy, aby pomóc ci wybrać odpowiedni rozmiar.

Pytanie 2: wymienione modele mogą być skonfigurowane projekt?Na przykład, dodaj osobiste imię i nazwisko, nazwę drużyny i tak dalej.

Odpowiedź: aby zaspokoić różne potrzeby klientów, CUSROO show all the bike uniform styles can be customized, oczywiście, będzie właściwe pobierać jakieś opłaty.

Pytanie 3: Ubrania na термотрансферном wzór czy będzie ona zanikania?Jeśli ponuro, to jak to zrobić?

Odpowiedź: Wszystkie nasze modele odzieży drukowane w technologii druku termotransferowego, высокотемпературный kolor tkaniny nie znikną.Zwrócimy ci pieniądze w całości, jeśli są blaknięcie.

Pytanie 4: czy wybielanie kolory ubrań normalne?Jak tego uniknąć?

Odpowiedź: trzeba wydrukować część tkanki, zazwyczaj koloru białego, z powodu jego wyjątkowej elastyczności przy rozciąganiu lub noszenia na ciele, gdy będzie białe zjawisko to jest normalne warunki.Jeśli chodzi o takie problemy, spróbuj wybrać odpowiedni rozmiar, nie wybieraj zbyt mały rozmiar.Jeśli podoba ci się bardzo ciasne ubrania, Proszę wybrać ciemniejszy styl lub skontaktuj się z działem obsługi klienta damy ci kilka wskazówek.

Pytanie 5: pasek Rozrządu nie będzie zbyt długo nie stosuje?Jak wybrać bib?

Odpowiedź: rozmiar paska zwykle opiera się na standardowej konstrukcji obudowy, normalny nie jest zbyt duży lub mały.Jeśli to dzieci lub dorosłych z niskim wzrostem, spróbuj wybrać spodnie bez paska, jeśli naprawdę potrzebujesz pasy, proszę, skontaktuj się z nami, możemy dostosować rozmiar swojego paska.

Pytanie 6: Jeśli nie podoba mi się jakość wymienionych produktu, czy lepsze produkty?

Odpowiedź: Jeśli czujesz, że jakość wyświetlanego produktu nie to, co chcesz, możesz skontaktować się z nami, i mamy lepszy produkt dla ciebie.

Pytanie 7: co mam zrobić, jeśli mam problem z jakością?

Odpowiedź: wysokie standardy jakości i obsługi-to nasze dążenie do celu marki CUSROO, jeśli otrzymasz produkty z problemem jakości, przeszkadzające was w pierwszym kontakcie z nami, będziemy ci zadowalające rozwiązanie.Szczegóły można znaleźć w regulaminie sprzedaży produktów.

Pytanie 8 : po otrzymaniu towaru, jeśli rozmiar jest bez znaczenia, jak to zrobić?Czy mogę go zwrócić?

Odpowiedź: Jeśli można, niestety, wybrałeś zły rozmiar, skontaktuj się z nami, jak tylko otrzymasz towar.Zazwyczaj robimy następujące czynności: (1).Proszę podać klientowi rozmiar obrazu produktu, aby potwierdzić, wysłali czy możemy ci zły rozmiar; (2).Jeśli jest to nasza odpowiedzialność, wyślemy ci odpowiedni rozmiar produktu, jeżeli twoja odpowiedzialność, możemy dać ci wymianę, ale trzeba być pociągnięta do wysyłki zwrotnej, dokładną ilość zgodnie z rzeczywistą wagą.

Wysyłka 1).Czas realizacji konkretnego zamówienia zależy od rodzaju produktu i stanu zapasów.Głównie obróbka trwa od 3 do 15 dni roboczych. 2).Użytkownik zostanie powiadomiony za pośrednictwem poczty e-mail z numerem śledzenia,jak tylko twój pakiet zostanie wysłany, czas tranzytu zmieniają się w zależności od różnych metod dostawy. 3).Wszelkie produkty, które można zamówić, zostaną wysłane dopiero po tym, jak Twoja płatność zostanie odebrana przez osobę trzecią (bank ) wysyłamy towar do klienta przez Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex lub powietrzną mail, w zależności od aktualnej sytuacji . (wysyłamy przesyłkę międzynarodową,opodatkowanie rzadko zdarza się w niektórych krajach) 5).Co do punktów dostawy (adresu), gdzie dostępne są tylko DHL lub UPS, to jeśli jest to tak zwany zdalny powiat DHL lub UPS, to dodatkowe opłaty powinny być uiszczane przez nabywcę. 6).staramy się zrobić wszystko, co możliwe,aby zapewnić państwu najbardziej niezawodny i niedrogi sposób dostawy. 7).Jeśli nie otrzymasz swój towar na czas, skontaktuj się z nami w celu uzyskania pomocy.

  • Rodzaj Tkaniny: Jodełkę
  • Materiał: Kaszmir
  • Numer Modelu: zimowy termiczny polar
  • marka: CUSROO
  • Cechą: Kieszenie
  • Sport: Jazda na rowerze
  • Długość Pioruna: Pełny Zamek Błyskawiczny
  • Typ Towaru: Koszulki
  • Sezon: Jesień
  • Długość rękawa(cm): Pełna
  • Podłoga: Unisex
  • Pochodzenie: CN(pochodzenie)
  • W formie: Nadaje się do wielkości, weź swój normalny rozmiar

Bądź pierwszym który napisze recenzję!

Wam też może się spodobać

Wysokiej jakości.